Пролетта е най-накрая тук! Пролетното равноденствие настъпи на 20 март 2024

...
Пролетта е най-накрая тук! Пролетното равноденствие настъпи на 20 март 2024
Коментари Харесай

Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновление и баланс

Пролетта е най-сетне тук! Пролетното равноденствие настъпи на 20 март 2024 година Ако желаете да започнете този прелестен сезон уместно, започнете с пролетното разчистване, тъй като през това време от годината всичко е обвързвано с подмладяване и възобновяване. Когато цветята стартират да цъфтят, техният мирис изпълва въздуха след дълга зима. 

20 март отбеляза не единствено началото на нов сезон, само че и нова астрологична година. Със Слънцето, което премина в Овен, първият знак на зодиака, вие се впускате в нов цикъл в живота си. Това е ужасно време да си поставите цели, да създадете нови привички и да обмислите миналата година.
 Ето какво да очаквате напролет на 2024г. съгласно китайския хороскоп  Ето какво да очаквате напролет на 2024г. съгласно китайския хороскоп  Ето какво да очаквате напролет на 2024г. съгласно китайския хороскоп  Ето какво да очаквате напролет на 2024г. съгласно китайския хороскоп
На пролетното равноденствие дневната и лунната светлина са равни, тъй че това също е време да намерите баланс в живота си.

Тази година обаче Меркурий може да промени проектите ви за пролетта. На 18 март планетата навлезе в своята предретроградна сянка, подготвяйки се за своето ретроградно пътешестване от 8 април до 25 април.

Ретроградният Меркурий е време да извършите промени, да преосмислите живота си и да преоцените връзките си, тъй че не се изненадвайте, в случай че планетата ви сервира някои изненади.

Ето и какво ви чака този сезон съгласно вашата зодия:
 Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс  Пролетен хороскоп 2024: Време е за обновеление и баланс
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР